A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
5-nél több
35 szavazat
1/15 anonim válasza:
Semennyit...szules elott havonta 4,5 konyv lepergett elottem...miota szultem (1 eve )azota nincs idom olvasni.
3/15 anonim válasza:
Hármat. Többre most sajnos nem volt időm.
4/15 anonim válasza:
Hatot.
2 non-fiction, 4 regény. Meg elkezdtem egy új regényt kb. 2 napja, de sehol nem tartok még vele.
(Off, de a könyv nem "lepereg előttem", ennek így nincs értelme, nem így használjuk ezt a kifejezést.)
5/15 anonim válasza:
1 vagyok...akkor elolvastam a lepereg helyett.nem igaz,hogy bele kell kotni mindenbe.
Az,hogy en milyen kifejezeseket hasznalok az az en dolgozom.koszi
6/15 anonim válasza:
Régebben még volt is időm, de manapság 0 jó ideje.
7/15 anonim válasza:
5-ös, nyilván a te dolgod, mindenki beszélheti rosszul a saját anyanyelvét. Csak gondoltam aki szereti az irodalmat, azt csak érdekli, ha helytelenül beszél, nem odaillő szavakat és kifejezéseket használ.
Ez olyan, mintha fogkrémes arccal menne utcára valaki. Én örülnék, ha szólnának érte. Nem tragédia, senki nem halt meg. De jó tudni.
8/15 anonim válasza:
Igen egy valaszbol sok mindent tudsz rolam...mindegy nem fogok itt vitatkozni egy anonim emberrel ertelme sincs meg erom sincs hozza...szep estet.
9/15 anonim válasza:
Most erre ennyire meg kellett sértődni? Mert szóltam, hogy nem jól használsz egy kifejezést? Nem tudom, hogy milyen lelki bajaid lehetnek, de valószínű akad.
10/15 anonim válasza:
Nem sertodtem meg,es nincsenek lelki bajaim...csak nem szeretnek vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!