Mi a kedvenc fantasy vagy sci-fi könyvetek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 21:27
11/17 anonim válasza:
SW könyvek, de csak a legendák. Az összes. :)
12/17 A kérdező kommentje:
Az SW könyvek engem is érdekelnek, majd mindenképp elolvasok párat. de mi számít legendának és kánonnak?
2023. ápr. 5. 14:33
13/17 anonim válasza:
Bár nem annyira Scifi, de a közeljövőben játszódik: Adam Brown: A képlet
14/17 anonim válasza:
12: A legendák a disney előtti idővonal. Amikor a disney megvette a jogokat az alap 6 mű kivételével mindent eltörölt és új idővonalat állított fel. Ez a kánon jelenleg. Szerintem a régi idővonal sokkal jobb, mint a disney, de kinek mi.
15/17 anonim válasza:
Bár tény h legendákban vannak brutális árú könyvek, illetve jórészét már csak használtan lehet beszerezni, de akkor is megéri. Ez egy hosszú több éves project tud lenni, ha mindent el akarsz olvasni akkor szerintem 5 évre meglesz a terv:D
16/17 anonim válasza:
A sci-fi már untat, elment e kedvem tőle.
Fantasy irodalomból : A Gyűrűk Ura és Tolkien egyéb könyvei, Michael Ende könyvei, A tűz és jég világa sorozat, Harry Potterek.
17/17 anonim válasza:
Sci-fit nem igazán olvasok
Fantasy: Pratchett könyvek
Sárkánydársa univerzum
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!