Melyik ez a könyv?
Figyelt kérdés
Még ezeréve említette történelem tanárom a címét, de sajnos nem jegyeztem meg, s a napokban kezdett furdalni a kíváncsiság. Történelmi könyv volt, a neve *valami* a 17. századból (ha jól emlékszem), az írójának a vezetékneve biztosan ch-ra, vagy zh-ra (de egészen biztosan h-ra végződött). Valakinek ismerős?ma 16:01
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves #1-es!
Köszi a választ!
Közben kutakodtam csekély reménnyel, mert emlékeztem, hogy amikor a Tanár úr említette, felírtam egy random papírra. Rendezetten tanév szerint tárolom az összes régi fecnimet, és sikeresen rátaláltam. A szövegben egyébként 18. századot akartam írni, csak siettem a kiírásnál (és ez félrevezető is lehetett, elnézést).
Ha valakit érdekelne: Zacher József: Csaták, hadvezérek, katonák a XVIII. században
ma 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!