Mi a különbség ez a 2 könyv között?
Nem tudom hogyan linkeljem
Ez w könyv borítója és ha valaki veszi a fáradságot és megnézi, hogy a bookdepository oldalán míert van 2 belőle. Mert én ahogy átnéztem nincs különbség a leírásban se de az egyik 1000 drágább illetve 10 nappal később jött ki. Az olcsóbbhoz odaírták,hogy egy 16 oldalas fotóbetét van benne a sorozatból. De így is ugyanúgy 320 oldalas mont a drágább amihez ezt nem írták oda. Szerintetek? Mi kehet a különbség a drágábba?
Ha a bookdepository oldalan rákeresnétek: 13 reason why
(Tegnap is lemaradt az -s, ill. thirteen, de mindegy.)
https://www.youtube.com/watch?v=o2e5aRD0nAY
Ezt így nem lehet megmondani, mert nem tudjuk, hogy te mit szeretsz jobban: milyen legyen a borító (kemény, puha), milyen a tördelés (sokszor eltér), betűtípus. Rajongói fórumokban kellene érdeklődni.
(És várom a nullára való lepontozást, ismét.)
(Na, csak nem akarok dolgozni.)
Wiki: van ilyen kiadás is:
author's original unpublished ending for the book, a new introduction, an essay from the author, and pages from the notebook that the author used while writing this novel
Én nem pontoztam senkit sem.
Egyébként meg a borító mindkettőnél puhakötésű, oda is van írva.
Engem nem nagyon érdekel, ezért nem fizetek többet.
És ez melyik a 2 közül?
Azt se tudom melyik voltál,főleg úgy,hogy mindenkinek normális választ írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!