Tinikrol szolo konyveket keresek?
Figyelt kérdés
Olyan könyveket szeretek amik tinikrol szolnak, a szerelemrol, sulirol meg ilyenekrol.
Izgalmas es olyan amit nem lehet letenni.olyat is sokat kerestem ahol az elejen nem jonnek ki egymassal de kesobb osszejonnek
Es ha lehet akkor egy par mondtaba leirnatok hogy mirol szol nagyjabol?
Amit nagyon szeretek,Leiner Laura osszes konyve de foleg a Bexi sorozat, Random
Vonzas torvenyet is imadtam ehhez hasonlo is johet
2023. márc. 18. 22:28
1/5 anonim válasza:
Alkonyat
egy buta libáról szól aki szerelmes lesz egy vámpírba (vagy vérfarkasba, már nem tudom)
2/5 anonim válasza:
Wattpadon minden 2. írás ilyen, nézz szét ott.
De komolyan. Minden 2.ban tinilány, szerelem és suli. Egyik majd csak leköt.
3/5 anonim válasza:
Adrian Mole kötetek - ez az alap tinis, sulis, az életre rácsodálkozó, az élet nehézségeivel küzdő tiniről szóló művek. Szerelemről, szakításról, a test változásairól, a szülőkről, pénzről, suliról, lázadásról szólnak! Tényleg alapművek a témában.
4/5 anonim válasza:
Meg cabot: A neveletlen hercegnő naplója
Leiner Laura könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!