Várjátok már Alan Rickman naplóját magyarul?
Figyelt kérdés
Ő volt Piton professzor a Harry Potter-ben2023. márc. 15. 17:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem, mert angolul már kijött :)
2/4 anonim válasza:
Imádom a Harry Potter könyveket, de senki naplója nem érdekel. Főleg ez, mert túlértékelt. Angolul elérhető és vegyes vélemények vannak róla. Dehogy adok érte 6 ezret. Piton professzor az egyik kedvenc karakterem, de az őt játszó színész magánélete hidegen hagy. Akárcsak Tom Feltoné.
3/4 anonim válasza:
Hát ez egy napló, azért nagyjából sejthető ez mit takar :D Viszonylag száraz bejegyzések, rengeteg ember, forgatások, vélemények.
Én is csak azért vettem meg mert kb. az összes filmjét láttam és szerettem, így számomra kicsit érdekesebb a dolog, de még így is fura kicsit olvasni.
De aki csak a Harry Potterből ismeri, szerintem is teljesen értelmetlen megvenni.
4/4 anonim válasza:
Magyarul nem érdemes olvasni. Szóviccek kimaradnak (hang of Ang) meg az egész lényeg.
Sokáig morfondíroztam az indiszkréció miatt de végül megvettem es nem bántam meg, nagyon élvezem! Persze angolul.
Aki kedveli a színeszt, annak mindenképpen ajánlom!
Aki csak a H. P. miatt venné az felejtse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!