Ha booklineon 3 könyv van egyben és csak az egyik kéne belőlük akkor is meg kell mindhármat rendelnem?
Amiket így egyben árulnak, azok valójában egy könyvnek számítanak (pl. egy ISBN alatt futnak), csak a használhatóság miatt vannak több kötetbe bontva.
Egyik legtipikusabb példája ennek A Gyűrűk Ura, melyre szeretnek trilógiaként hivatkozni, de valójában egyetlen könyv.
Igen, vannak olyan könyvek amiket egyben árulnak, így egyszerűsíti sz eladó a dolgot.
Én is vettem már így könyveket. +( Egyáltalán nem összefüggő kötetek voltak) Direkt olyan csomagot választottam amiből egy sem volt meg. Így nekem is kényelmesebb volt, nem kellett egyesével levadászni őket. Az egyiket ráadásul már magában nem is lehetett kapni.
7
valóban egyszerűbb, 3 helyett csak 1 kattintás kosárba rakni mindet. mert az a +2 kattintás nagyon megerőltető lenne.... egyébként a másik 2 nekem megvan, a harmadik miatt felesleges lenne mindet megvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!