Mit gondoltok a művemről?
5 vagyok, a 9-es választ nem én írtam, de nem vagyok benne biztos, hogy érted, mire gondolunk.
A "javítás" egy regény megírásánál nem csak azt jelenti, hogy kijavítod a helyesírási hibákat - őszintén, fel sem merült bennem, hogy így fogod értelmezni a választ, mert szerintem teljesen alapvető, hogy az esetleges elírásokat azonnal javítom, mikor visszaolvasom a leírt mondatot, szerintem ez alapvető igényesség...
"Az elírásokat javítgatom majd, de a story nem fog változni, csak azért mert rosszul sikerül valami."
Pedig pontosan ezt jelenti. Hogy kibővíted ott, ahol rájössz, hogy összecsapott, hogy átírod egy párbeszéd megfogalmazását pl., ha visszaolvasva suta vagy értelmetlen.
A "könyves", "valódi" írók akár egész fejezeteket dobnak ki vagy írnak át, ha kell - nyilván ez egy webregénynél műfajából adódóan nem opció, hiszen fejezetenként publikálod, ahogy íródik, nem tudsz visszamenni később átírni (vagyis nyilván tudsz fizikailag, de az olvasóid látták az első verziót), de ettől még a szerkesztési elv itt is illene, hogy meglegyen, a megírt fejezetet pihenteted, akár bétával publikálás előtt átolvastatod, friss szemmel ránézve pedig hagysz magadnak lehetőséget arra, hogy javítsd, átírd, ha kell.
"Ki van javítva az összes kötőjel. (Mind az eddigi 1341.)"
Ugye, hogy nem is olyan nagy ügy, hiszen a Word (vagy valami hasonló) pillanatok alatt elvégez ilyeneket, ha tudod használni)?
Egyébként meg tényleg nagyon fontold meg, amit a 11. írt, mert messze nem csak a kötőjelekről van szó. Ne a mennyiségre menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!