Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyikek a jobb...

Szerintetek melyikek a jobb könyvek?

Figyelt kérdés

A Harry Potter sorozat, vagy a Dan Brown Langdonról szóló könyvei?

A Harry Pottert már olvastam régen, és a filmet is láttam. A Langdon filmek közül a Da Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat láttam. Megérné elolvasni a könyveket is? A Harry Potterből Hermione és Luna volt a két kedvenc szereplőm, a Da Vinci kódban Sophie, az Angyalok és Démonokban pedig Camerlengo (de csak a kb. utolsó negyed óráig,amíg ki nem derült, hogy ő a gonosz:)). Megérné nekem elolvasni a Da Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat?Illetve van még több Langdon-könyv?

2023. febr. 16. 21:42
A kérdező szavazást indított:
Szerintem a Harry Potter könyvek a jobbak
Szerintem a "Langdon-könyvek" a jobbak
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ a válasz, hogy az ember a fantasy ifjúsági irodalmat vagy a nyomozós kalandregényeket részesíti-e előnyben.
2023. febr. 16. 23:11
 2/6 harebell ***** válasza:
100%
Teljesen függetlenül attól, hogy a Harry Potterhez képest milyen (ez amúgy is szubjektív), miért ne "érné meg" elolvasni a Dan Brown könyveket, ha egyszer a film alapján érdekel a történet? Olvass bele, veszítenivalód nincs.
2023. febr. 16. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő teljesen jó. Nem lehet őket összehasonlítani.

Dan Brown összes művét olvastam és igen, van még Langdon könyv, pl. az Inferno, amiből szintén csináltak filmet. Harry Potter világ pedig az életem része.

2023. febr. 17. 06:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Leírtam ugyanazt más szavakkal, mint a 2-es és a 3-as, erre lepontoztok. Köszi.
2023. febr. 17. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon lehet összehasonlítani..mert könyvnek könyv persze mind a kettő, de mintha a körtét hasonlítanád az almához.

Langdon könyvek ezerszer jobbak, mint a filmek..Csakúgy, mint a HP is könyvben jobb.

Mindenképpen megéri Dan Brown könyveit is elolvasni.

2023. febr. 17. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Köze nincs a kettőnek egymáshoz. En pl kevésbé szeretem a férfi írók stílusát. Így egyértelmű. De amúgy sem tetszettek annyira a Langdon könyvek. Az Angyalok és démonokat végül végig sem olvastam.
2023. febr. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!