Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Póker könyvek mennyire segíten...

Póker könyvek mennyire segítenek, hogy jobb legyek benne? Megéri?

Figyelt kérdés

És ha igen, tudnátok mondani példákat?

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. máj. 3. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ártani nem árthat ha elolvasol pár könyvet. Pl. Sklansky,Brunson,Harrington,Mike Caro stb.
2022. máj. 3. 14:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha teljesen ismeretlen a játék, akkor igen, mindenképp olvasd el ezeket. Viszont azt tudnod kell, hogy a játék rengeteget fejlődött azóta, amióta ezeket megírták, szóval eléggé elavultak, tényleg csak arra jók, hogy az alapokat megtanuld. Csupán ezeket elolvasva valószínűleg az NL10-et se fogod verni.
2022. máj. 3. 15:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, én a "Póker - a siker kis kátéja"-ra gondoltam elsőnek, nem tudom olyat mennyire érné meg venni.
2022. máj. 3. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Én az elsőhöz hasonlóan Sklansky és Harrington könyveit ajánlom. Amit te írsz, azt nem ismerem.
2022. máj. 3. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy fejlődött a játék? Mások a szabályok?
2022. máj. 6. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, hanem sokkal erősebb a mezőny, sokkal több a jó játékos. Illetve általánosságban sokkal agresszívabbak is a jó játékosok. Olyan ez, mint hogy a futball is technikailag, stratégiailag rengeteg fejlődött az elmúlt 20 évben, pedig ott is csak ugyanúgy az a lényeg, hogy több gólt kell rúgni, mint az ellenfél. :)
2022. máj. 6. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Például azt, hogy amikor Sklansky megírta 84-ben a Hold'em poker-t még azt sem tudták mi az az online poker.

2022. máj. 7. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, amiket ajánlottatok azok vannak magyarul is?
2022. máj. 8. 00:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Harrington könyvek fent vannak a legnépszerűbb torrent oldalon.
2022. máj. 8. 00:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Rákeresel egyből meglátod

2022. máj. 8. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!