Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írnátok szórakoztató könyveket?

Írnátok szórakoztató könyveket?

Figyelt kérdés
leginkább regényeket, sci-fi, fantasy, krimi ne legyen köztük. Ja, és ne ezek a nagyon basicek legyenek, amiket úgy nagy többségben ismernek az emberek, előbb láttam egy ugyanilyen kérdést és azok közt voltak ilyenek, hogy háború és béke, üvöltő szelek, büszkeség és balítélet, zabhegyező, valamelyik Dickens regény stb. Tehát, ami úgymond az alapműveltségbe beletartozik.

2023. febr. 2. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra sem világos, hogy most akkor a fantasi-sci-fi-krimi kilőve + az alapműveltségbe tartozó ismert regények is kilőve vagy csak a krimi kilőve, vagy most akkor hogy van, de én az elsőre gondoltam. Ha nem lehet sem krimi, sem fantasy, sem sci-fi, sem ismert klasszikus. Akkor a Hattyútolvajokat mondanám. Szépirodalmi jellegű könyv, nem túl ismert. Én nagyon szeretem a kilőtt kategóriákat, az utóbbi olvasásaimból sajnos csak ezt tudnám most ajánlani.
2023. febr. 3. 20:28
 12/12 NTBS ***** válasza:
Szürke 50 árnyalata.
2023. febr. 4. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!