Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek egy jó könyvnek...

Szerintetek egy jó könyvnek milyennek kell lennie?

Figyelt kérdés
Talán hülyén fogalmaztam, de remélem értitek, hogy értem! Kíváncsi vagyok mások, hogyan vélekednek erről. Előre is köszönöm, ha időt szánsz a kérdésre.

2023. febr. 2. 14:37
 1/4 anonim válasza:
84%

Szerintem attól jó egy könyv ha a cselekmény halad akár több szálon át fut.A szereplők úgy vannak megtervezve hogy közel álljon az olvasóhoz,vagyis vagy magyon szeresse vagy nagyon utálja.

Fokozza az izgalmakat,a tematikájától függően váltson ki valamilyen érzelmet,például szomorúságot,haragot,boldogságot.Lehessen rajta nevetni vagy sirni de mindenképpen gondolkodtasson el valamilyen témában.

2023. febr. 2. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor gondolok egy könyvet jónak, amikor érzelmeket vált ki belőlem. Amikor gondolkodok rajta, izgulok, hogy mi fog történni. Ha jól van vezetve a cselekmény, nem unalmas, vannak benne eredeti szófordulatok, és olyan amire egyáltalán nem számítanék
2023. febr. 2. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Amikor nem tudod letenni, mert beszippant. Volt olyan könyv amit egy szuszra olvastam ki, de volt olyan is amit hónapokig mert szenvedés volt.
2023. febr. 3. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2023. febr. 5. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!