Mi a véleményetek a regényemről?
Érdekelne a véleményetek, hogy milyenek a karakterek, meg a fogalmazás.
Mindig azt gondolta, hogy az élet nem valóságos. Meg volt győződve róla, hogy ez is csak olyan, mint egy álom: valóságosnak tűnik, aztán felriadsz.
Egy gyerek, aki szerint felesleges élni.
Egy anya, aki csak a tökéletes családot akarja.
Egy húg, aki szeretne egy anyát.
És egy lány aki mindent megváltoztat.
Ez a kis történet Ethan és Ellen története, akik megpróbálják leleplezni a világ legnagyobb titkát: hogy mindez nem valóság.
Nekem is tetszik; gördülékenyen, remekül és szóismétlések nélkül fogalmazol, a részeket is ideális helyen tördelted. Nincsenek benne felesleges, helytöltő sorok és külön tetszik, hogy nem infó dömping van, hanem releváns helyeken, kellően adagolva kapjuk meg a karakterek előinfóit.
Ami pedig az észrevételeket, illetve építő kritikát illeti: a harmadik részben az "ujj" helyett végig "új" szerepelt; nem nagy hiba, csak szerettem volna rá kitérni. A másik dolog, az első rész után fogalmazódott meg bennem, bár a következőkben már szerintem ez is javult. Szóval, kicsit hiányoltam a karakterek testbeszédének leírását, a metakommunikációt. Lehet, hogy ez csak nekem mániám (😅), de nagyon sokat tud dobni egy-egy ilyen apró mozzanat; plusz infót kapunk az adott karakter személyiségéről, pillanatnyi lelkiállapotáról, illetve még valódibbnak tűnnek a szereplők.
Hogy pozitív hangon zárjak; Ethan karaktere főként ígéretesnek tűnik, illetve maga, a történet is. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolgot ki lehet belőle hozni, és sikerülni is fog majd neked :) Szóval, csak így tovább.
Szerintem ezt ne mondd addig, amíg nincs vége a történetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!