Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Poket automatákban lehet...

Poket automatákban lehet készpénzzel vásárolni?

Figyelt kérdés
Nincs bankkártyám és a poket oldalán erről sehol nem találok információt, hogy egyáltalán mivel lehet fizetni. A váci automatában akartam vásárolni és nem tudtam papírpénzzel, az volt kiírva, hogy érmét elfogad. Na most ez hogy van? Kinél van mindig 1500 forintnyi apró?! Ekkora baromságot... Más automata se fogad el készpénzt, mindegyiknél csak kártyával lehet fizetni? Akkor így hogy alapoznak a fiatalokra, akiknek még nincs pl bankkártyájuk és így hogy vegyenek könyvet?

2023. jan. 22. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

"az volt kiírva, hogy érmét elfogad. "

Tehát igen. Akkor minek a kérdés?

2023. jan. 23. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Én a Deák téri automatát próbáltam, kb fél éve, de nem tudtam készpénzzel fizetni. Azóta nem vettem Poketet
2023. jan. 24. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég a keletinél lévő automata sem fogadott el kp-t, hiába van rá kiírva, hogy lehet vele fizetni.
2023. ápr. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!