Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a könyvről?

Mit gondoltok a könyvről?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 22. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Minden jog fenntartva :'D Röhej. Bárcsak a magyar házitokkal foglalkoznátok ennyit, mint ezekkel a "könyvekkel"..
2023. jan. 22. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

#1, a wattpad automatikusan kirakja ezt a szöveget, ha valaki nem állítja át.

Kérdező, a helyesírásra, vesszőhasználatra, gondolatjelekre figyelj egy kicsit jobban. A történetről eddig nem tudok mit mondani, folytasd, majd olvasom. A démonos téma eléggé lerágott csont, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet belőle érdekes dolgokat kihozni, szóval hajrá!

2023. jan. 23. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Nos, akkor:

1. pentagramma a helyes neve

2. a szóközökre, vesszőkre figyelj

3. a mondatokra figyelj, mert jópár magyartalant találtam

4. szóismétlések

5. ha múlt időben írsz, NE válts jelenre, hanem maradj időn belül

6. hirtelen harag - nem írtad, hogy haragos lett volna (arckifejezés, ökölbe szorított kéz, sziszegő hang, stb. stb., kipirult arc, a tekintetén is látszik, ha valaki indulatos)

7. a fejedet nem sütöd le (lehajtod VAGY a tekintetedet sütöd le)

stb :) Nem írtam le mindent, mert nem bétázni jöttem, de ezek szemet szúrtak.

2023. jan. 24. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Az egyes ponthoz: a pentagram és a pentagramma ugyanaz. De ha nekem nem hiszel, akkor itt van ez: "A pentagramma vagy pentagram a szabályos ötszög átlói által alkotott ötágú csillag." Wikipédia
2023. jan. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!