Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Más is tapasztalt már ilyet a...

Más is tapasztalt már ilyet a molyon?

Figyelt kérdés

Minden ok nélkül felfüggesztették a profilomat. Egy olyan profilról van szó amelyet csak azért hoztam létre hogy a könyveimet számon tartsam. Azaz nem használtam a közösségre.

Ez valami rendszerhiba akar lenni? Írtam már nekik de még nem kaptam választ.

2023. jan. 10. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem ez elég furcsa. Sok éve használom, sosem volt még panaszom az adminokra.
2023. jan. 10. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Nahát, eddig azt hittem, aki nem exponálja magát a mllyon, az biztonságban van. A tulajok eszméletlen kis kócsagok, főleh imma, de ez így fura.
2023. jan. 10. 23:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem mondod? Töltöm fel a könyveimet és egyszer csak azt kapom hogy fel vagyok függesztve. Miért?

Ha lenne más ilyen honlap akkor váltanék. A k*rva nagy csapda az hogy nincs.

2023. jan. 11. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy én már azelőtt kezdtem visszatérni a kedves franciakockás füzetekhez, hogy kirúgtak volna. Ami hiányzik onnan a címkealapú keresés a várólistázott könyvrk közt meg effélék, de amúgy szerintem több időt vesz el, mint amennyit nyújt. Esetleg a Booklikes? vagy ha oroszul tudsz egy kicsit LiveLibe és Fantlab? A GoodReads és LibraryThing nekem nem jött be, de megnézni érdemes lehet őket.

Sajnálom azért, hogy így jártál, fel tud robbanni az ember, amikor kárba vész a munkája.

2023. jan. 11. 21:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem is csak ezek hiányoznának. Ha találok egy hasonló honlapot magyar könyvekkel, akkor Bye-bye!

Egy hete írtam nekik abban a naiv hitben hogy csak üzemzavar történt de azóta se jött válasz.

Sajnos már egy ideje nagyon elgurult ott a gyógyszer, ha tényleg a semmiért mindenféle figyelmeztetés nélkül törlik a felhasználó profilját. Még összeveszni se tudtam másokkal. Értékelést se írtam. Csak rendszerezni és kategórizálni akartam a kb. 600 könyveket.

Én az LMBTQ-propagandát hibáztatom...

2023. jan. 13. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sem futottam még bele ilyesmibe, pedig elég régóta molyolok. Néha valóban ámokfutást rendeznek az adminok, de olyat még nem hallottam, hogy valaki semmit nem kommentelt sehova, mégis repült volna.

Hogy jön ide az LMBTQ?

2023. jan. 23. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
"Én az LMBTQ-propagandát hibáztatom..." még egy agyhalott fideszes / mi hazánkos aki mindenért olyat hibáztat aki pont nem csinált semmit. gondolom akkor a sok fasiszta meg náci könyveidért rúgtak ki. probléma megoldva, benne is van a szabályzatba, hogy gyűlöletkeltésért kitiltanak.
2023. jan. 23. 19:06
 8/9 A kérdező kommentje:
7: Pszichés zavar. Nagyon népszerű a moly adminjai között. Eddig nem foglalkoztam vele (mivel ez is csak egy szekta), de ez sokmindent megmagyaráz. Ők ilyenek.
2023. jan. 23. 22:34
 9/9 A kérdező kommentje:
6: Az egyikből következik a másik.
2023. jan. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!