Kinek mik a tapasztalatai a könyvkulbokkal?
Az olvasás már régóta nagy hobbim és most úgy gondoltam, hogy mivel a társasági életem eléggé a padlón van ezért össze kellene kötni a kettőt. A városban ahol élek van is egy ilyen könyvklub szerűség ahol az emberek nem csak online hanem személyesen is megvitatják egymással az olvasottakat.
A kérdésem az lenne, hogy aki volt már ilyen könyvklubos összejövetelen mik voltak a tapasztalatai? Megéri elmenni? Lehet ismerkedni? Nálatok milyen volt a kor és a nemek aránya? Köszi a válaszokat.
Nekem volt egy kötelező jellegű kurzusom, ahol könyveket és filmeket vitattunk meg. Az első alkalmakkor nagyon nem tetszett, és sokáig nem is beszéltem. De aztán egyszercsak megszólaltam, és onnantól tényleg átszakadt a gát. A kurzus végére az egyik legaktívabb tag lettem, és a szociális készségeim is fejlődtek.
Szóval az is működhet, hogy adsz egy kis időt, mielőtt egyből elítéled, hogy nem való neked.
Gyermekkoromban és tini éveimben komplett közösséget sikerült összehozni a helyi könyvtárban. Nagyon jó volt, akkor is ha sokszor épp nem könyvekről volt szó.
Jó egy ilyen közösség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!