Számotokra melyik könyvsorozat lett kiábrándító azzal hogy nem fejezték be amikor kellett volna?
Az Úr Sötét Anyagai trilógia, az eredeti számomra úgy kerek, ahogy van, az új könyvek színvonalban sem közelítik meg és nem is tesznek hozzá.
Nem tudom, a Cursed Child számít-e, de nagyon nem hiányzott a Harry Potterhez :D Hivatalosan a kánon része, de én nem tekintem annak (ahogy a Legendás lényeket sem).
Az elátkozott gyermek szerintem is valami borzalom, pedig a HP-t imádom.
Illetve nekem ilyen az Árnyvadász univerzum is. Az utolsó hmm.. sok kötet már túlírt szr.
Jók és rosszak iskolája, de lehet, hogy csak felnőttem.
A Harry Potter nem, mert a Cursed Child-nak nem vagyok hajlandó elismerni a létezését.
Szintén Wilbur Smith A folyó istene és nekem is csak az első két rész tetszett.
Sajnos Robert Merle Francia história sorozata is ilyen. Az első 6 rész zseniális, utána érezhetően gyengébb lett, az utolsó 2-3 rész pedig olyan, mintha egy történelemkönyvet olvasnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!