Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon gáz ha 1óra alatt...

Zsiráf40 kérdése:

Nagyon gáz ha 1óra alatt 15-20 oldalt olvasok?

Figyelt kérdés
Látom hogy a gyakorin és youtubon mennyit olvasnak az emberek. Havi 4-6 könyvet. Én meg egy vastak könyvet nyáron 6hét volt elolvasni. Régen olvastam év közben is,de most csak szünetekben. Próbálom az olvasós hobbimat feléleszteni most olvasok egy vastag és egy rövid könyvet. De soha nem voltam az a gyors olvasós tipus bármennyire is érdekel a könyv. Ez gáz? Most is karácsonyra kaptam könyvet:) Illetve te mennyit olvasól 1 óra alatt és havonta hány könyvet olvasol?
2022. dec. 27. 14:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok egy kis helyzetjelentést. Szóval a rövidebb könyvet befejeztem 28.-án(22.-én kezdtem). A vastag könyvet meg 23.án kezdtem el és a mai nap olvastam ki. Én soha nem, amiatt olvasok hogy könyvetdaráljak hannem, amiatt hogy szeretek olvasni. És a sok könyv olvasást meghagyom másnak. :) A mai nap elkeztem egy újabb könyvet. :)
2023. jan. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!