Leiner Laurának miért nem jelenik meg új könyve? Miért a régi könyveit jelenteti meg?
Félreértés ne essék, nagyon azeretem Laurát és a Könyveit, de már egy éve nem jelent meg semmi új könyve vagy ha igen azok felnőtteknek szólnak inkább mert elvontabbak..
Azt is értem hogy infláció van, sok időbe telik a könyvkiadás, de szerintem az olvasók megérdemelnék az új könyveket. És őszintén az emberek többségét jobban érdekelnék a szokásos Leiner Laura könyvek, mint az újféle borítók🙃
12-es vagyok.
Először igen, de a blogbejegyzésében látható, hogy egy kötetes lesz :)
Amikor évente húzta a versenytábort és újra kiadta a Remeket, az felnőttként engem is idegesített.
Egyébként nincs már saját kiadója a nővérével, átvette őket az Alexandra, és Carta Teen lett az új kiadó neve.
Bejelentett egy sorozatot és egy új szóló könyvet is. Először a sorozatot akarta elkezdeni még előző évben, de ismeretlen körülményből adódóan a szóló jelenik meg tavasszal.
Április 26.-án jelenik meg az új szóló könyv: 40 nap nyár címmel. 🦩
És szerintem November körül a sorozat, így be tudja húzni a karácsonyi vásárlásokat.
A sorozatból meg évi 1-2 rész várható.
A miattad említett probléma miatt én azt szoktam csinálni, hogy összevárom az L&L könyveket. Tudom, hogy nehéz. De jól volt pl. az IOV-ot egyben elolvasni, mint várni féléveket a következő megjelenésre.
A következő könyvig nekem még bőven vannak szoló könyvei amit be kell fejeznem, pl.:
- Random (emiatt izgatott vagyok)
- Közhelyek (ezt elkezdtem már egyszer, de annyira más, mint a többi LL, hogy valahogy nem ragadott meg... Aki olvasta: tényleg olyan jó?!)
- Remek 1-2. (annyira tetszik a duplakötetes kiadás 🤩)
Megértem, hogy nehéz várni, de Laurát ismerve azt hiszem megéri majd.
16.-nak:
Nem tudom mennyi idős lehetsz, a Közhelyeket elsősorban fiatal felnőtteknek írta, így a tiniket nehezebb vele megfogni, én 14 évesen olvastam először nekem már akkor is nagyon tetszett, ez egy szomorúbb könyv, legalábbis a vége az. Egyébként nagyon sokan úgy gondolják ez a leggyengébb könyve, de nagyon sokan pedig, hogy a legjobb. 50%-50% arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!