Jók és Rosszak Iskolája 6. rész?
Figyelt kérdés
Van már, aki olvasta?
Milyen volt?
Mennyire volt jó lezárása a történetnek?
Még nem olvastam (az 5. részt sen), csak megvettem, szóval légyszi spoiler nélkül, amennyiben lehet 😅
2022. dec. 11. 14:58
1/1 anonim válasza:
Igen, olvastam. Az Egy igaz király (amúgy először úgy olvastam véletlen, hogy Chainani – Egy igaz király, szóval mintha Chainani lenne az, egyébként milyen nagy fazon lehet már Soman, simán el tudtam volna képzelni, hogy beleírta magát a sztoriba…) az utolsó része ennek a sorozatnak, így enyhe szívfájdalommal kezdtem. A hetek során eléggé a szívemhez nőtt, hiszen majdnem minden nap olvastam belőle, és nem akartam elengedni. Örültem, hogy vége VALÓDI próbák kerülnek a történetbe, viszont annak nem, hogy itt előre érezhető volt, hogy több Tedros lesz. Sophie örök kedvenc, viszont Agatha sosem volt a kedvencem, de az ezüst klumpa mindent vitt. Nekem is ilyen kell az esküvőmön. Tedros személyiségfejlődése egyébként nagyon jó húzás volt, csak nekem alapból nem szimpi a karakter. Chainani írásmódja nagyon tetszik, mert magával ragad, és olyan életszagú. Rengeteg hiba volt viszont, ami nagyon szúrta a szememet + rengeteg jegeces és ágyék… Nem is igazán tudom mi tetszik benne egyszerűen jó az egész. A hangulata is remek, körbelengi egy igazi, varázslatos atmoszféra. Elsősorban liberális szellemű :D (hogy ez honnan jött…) fiataloknak ajánlanám, de nem azért, mert a felnőttek ne élveznék, hanem mert az egész nekik szól, róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!