Soman Chainani Jók és Rosszak iskolaja című regényének a többi része már soha nem lesz lefordítva magyar vagy valamit lehet róla tudni?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 éve várom.🙁#Soman Chainani #Jók és Rosszak iskolaja
2022. jan. 30. 14:02
1/8 anonim válasza:
Soha nem lesz kb. A Twister évek óta nem csinál semmit, kizárólag a magyar pályázatos szerzőivel foglalkozik. Ebben csak az a rohadt dühítő, hogy több sorozat maradt náluk függőben, olyan könyvek, amik más kiadónál (is) befuthattak volna, de megkezdett sorozatot soha senki nem vesz át, úgyhogy kb kuka mind.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez szomorú!😔
2022. febr. 1. 15:44
3/8 anonim válasza:
Könyvfesztiválra jön az utolsó két rész megjelenése (május), és nem a Twister adja ki, hanem a Manó Könyvek.
4/8 anonim válasza:
én msot olvasoma 6. részt angolul.
5/8 A kérdező kommentje:
#4 Én meg sajnos nem tudok olyan profin angolul h. ilyen vastag könyvet olvassak ezért muszáj várnom a magyar fordítás ha egyáltalán lefordítják valaha...
2022. márc. 28. 22:18
6/8 anonim válasza:
ne csüggedj elvileg májusban kezdik fordítani az 5 és a 6. részt is.
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, február elején írtam választ arról, hogy Könyvfesztiválra jönnek a könyvek... Szeptemberben lesz.
Utolsó, a fordítások már jó ideje készen vannak, nem tudom, ez az infó honnan jött, hogy májusban kezdik fordítani.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Az 5. rész már megjelent, a 6. pedig szeptemberben fog, az elején, végre valahára.
Én is nagyon régóta várom, már vagy 3-4 éve... :(
De szerencsére végre itt van ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!