Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire jók Dr. David J....

Mennyire jók Dr. David J. Lieberman könyvei? Tudnátok olyan könyveket ajánlani, ami arról szól, hogy hogyan ismerhetnék ki jobban másokat?

Figyelt kérdés

Ami már megvan tőle:

- urald a haragod urald a helyzetet

- vegyél rá bárkit bármire

Legfőképp ezeknek a könyveknek érdekelne a véleményezése, hátha olvasta innen már valaki legalább az egyiket:

- olvass az emberekben

- gondolatolvasó

- tudd meg ki normális és ki nem

Illetve fogadok könyvajánlásokat is, mert nem vagyok túl jó emberismerő, sajnos elég sokszor sokára esik le, ha valaki nárcisztikus/áldozat típus, stb…

2022. dec. 8. 10:01
 1/1 Linducska válasza:
100%
Szia! Nekem is ez a kettő van meg és nagyon jól alkalmazom, szerintem a többi is hasonló lehet. Én az Olvass az emberekben című könyvét venném meg a helyedben. Egyébként meg a az évek és a rutin.... :D Nem tudom a korod, de a sok-sok tapasztalat, olykor pár pofára esés az emberekben jó emberismerővé tesz. :) Ajánlom még Kocsis Gábor írásait, Fb-on a Használd fel nevű csoport az övé. :)
2022. dec. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!