Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az oka annak, hogy a Harry...

Mi az oka annak, hogy a Harry Potternek akkora nagy sikere lett?

Figyelt kérdés
Az írónő akkor még nem volt ismert.

2022. nov. 20. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó. 10 évesen olvastam, életem első könyve volt. Le sem tudtam tenni... Ezt a könyvet kéne kötelezővé tenni, nem a Kőszívű ember fiait (ami szintén zseniális könyv - egy 30 évesnek)
2022. nov. 25. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

9-es:

A tűz ás jég dala erősen 16+ éveseknek szól

A Bölcsek köve meg 8+

:D

2022. dec. 3. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
#12 Oké, de az eredeti felvetésnek, amire válaszoltam, semmi köze nem volt az életkorhoz, hanem az merült fel, hogy volt-e a Harry Potterrel azonos színvonalú fantasy a 90-es években. Volt, még ha nem is ugyanaz a célközönség.
2022. dec. 3. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13-as. Akkor a kérdező és te is ugyanabba a hibába estetek. Egy kategóriába venni az összes fantasy-t elég nagy hiba.
2022. dec. 3. 19:50
 15/16 Ruru ***** válasza:

Hozott egy akkoriban hiánypótló műfajt. Minden ilyesmi ami a stílusában valami újat teremtett nagyon közkedvelt lett. Szerethető szereplők, karakterfeődések, minden megvan benne, cukiság, izgalom , szerelem, pici horror a végére , sírás ,meglepődés , mindez gyönyörű képi világba burkolva. Melyik gyerek ne vágyott volna varázsolni tudjon , és kedves leckék vannak benne az életről , az első bál utáni sértődés sírástól az összetartás fontossága, vagy ha valaki zord és szigorú még lehet érző szíve (Piton<3)

Egy picit mindenki magára ismer egyik másik karakterben.Es nyilván mindenhonnan folyt és hypolták, hogy aki nem akarja is észrevegye ezeket XD

Én még mindig imádom, sokszor alvósnak vagy háttérnek este elindítom.

2022. dec. 16. 02:18
 16/16 Ruru ***** válasza:
Az előző vagyok, igen az írónő nem volt ismert tehát nem azért lett sikeres , mert valaki tolta vagy ismeretség, valahol olvastam ,hogy rengetegszer elutasították , és aki végül kiadta a könyvet is először valami nagyon minimális példányszámban hozta le!
2022. dec. 16. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!