Van olyan népszerű könyv, könyvsorozat, vagy szerző, aki nagyon népszerű, de valami miatt van benned egy belső utálat felé?
Szubjektív vélemény, elfogadom a fentebb megírt negatív kritikákat Lauráról, csupán megosztanám, hogy én miért szeretem.
17 vagyok, régóta ismerem a könyveit. Véleményem szerint nagy sikere a könyvei könnyedsége miatt van. Realisztikusan ír, mindennapi problémákról, örömökről, olyan karakterekről, akikkel mindenki találkozhat.
(Ismétlem: ez az én véleményem, nem mindenkinek tetszhet!)
Szerintem ez csak nézőpont kérdése. Az adott embernek nem jön be, ettől nem tudjuk megérteni a többieket és ez tök reális. Sosem lesz ebből egyetértés.
Pl. A gyűrűk ura szerintem eretvágóan unalmas. De ettől nem rossz, csak nem az én stílusom.
A Trónok harca dettó. Iszonyúan untam, a többibe bele sem kezdtem.
Szürke 50... Tíz oldal után letettem. Nem zavar a története, de az a csapnivaló írásmód szinte fájt.
Egy csomó sorozatot (főleg ifjúságit) viszont utálok, mert félelmetesen buta főszereplőt állít a középpontba, csapnivaló történettel és ez kinek lenne példa? (pl. Árnyék és csont, Alkonyat, Obszidián).
De az írót itt sem utálom, viszont vannak fenntartásaim és nem az ő könyveikből válogatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!