Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan népszerű könyv,...

Van olyan népszerű könyv, könyvsorozat, vagy szerző, aki nagyon népszerű, de valami miatt van benned egy belső utálat felé?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen pl a Harry Potter. Tudom, hogy mindenki imádja, de pont ez a hatalmas rajongás taszít. Soha nem fogom elolvasni (szerintem). Nektek van ilyen?

2022. nov. 20. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Szubjektív vélemény, elfogadom a fentebb megírt negatív kritikákat Lauráról, csupán megosztanám, hogy én miért szeretem.

17 vagyok, régóta ismerem a könyveit. Véleményem szerint nagy sikere a könyvei könnyedsége miatt van. Realisztikusan ír, mindennapi problémákról, örömökről, olyan karakterekről, akikkel mindenki találkozhat.

(Ismétlem: ez az én véleményem, nem mindenkinek tetszhet!)

2022. nov. 21. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem is értem, mit keres LL a felsorolásban, inkább a Trónok harcát kellett volna. Évekkel azelőtt, hogy egyáltalán felkapottá vált volna, olvastam az első részt, de abszolút nem jött be.
2022. nov. 21. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Elsőre nekem se jött be, aztán rájöttem, h a lefordított nevek zavarnak. Adj egy esélyt neki angolul is
2022. nov. 21. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nevekkel nem volt bajom, hanem úgy összességében. A felétől már nagyon untam. Inkább David Gemmeltől vagy Robin Hobbtól olvasok szívesen.
2022. nov. 21. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak nézőpont kérdése. Az adott embernek nem jön be, ettől nem tudjuk megérteni a többieket és ez tök reális. Sosem lesz ebből egyetértés.

Pl. A gyűrűk ura szerintem eretvágóan unalmas. De ettől nem rossz, csak nem az én stílusom.

A Trónok harca dettó. Iszonyúan untam, a többibe bele sem kezdtem.

Szürke 50... Tíz oldal után letettem. Nem zavar a története, de az a csapnivaló írásmód szinte fájt.

Egy csomó sorozatot (főleg ifjúságit) viszont utálok, mert félelmetesen buta főszereplőt állít a középpontba, csapnivaló történettel és ez kinek lenne példa? (pl. Árnyék és csont, Alkonyat, Obszidián).

De az írót itt sem utálom, viszont vannak fenntartásaim és nem az ő könyveikből válogatok.

2022. nov. 28. 15:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!