Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kedvenc Harry Potter?

Kedvenc Harry Potter?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 18:32
A kérdező szavazást indított:
1. -Bölcsek köve
2. -Titkok kamrája
3. -Az azkabani fogoly
4. -A tűz serlege
5. -A főnix rendje
6. -A félvér herceg
7. -A halál ereklyéi
46 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

film: Az azkanani fogoly

könyv: A Félvér herceg

2022. nov. 5. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Csak az első hármat olvastam, azok közül a 3. tetszett. A negyedikbe beleuntam és eltettem pihenni. Ez vagy 20 éve volt, de azóta se volt kedvem folytatni.
2022. nov. 6. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát... filmek közül egyértelműen az Azkabani fogoly. Könyvek közül a Halál ereklyéi vagy az Azkabani fogoly, de a harmadiktól kezdve nüanszok választják el a köteteket egymástól minőségben.
2022. nov. 6. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Film: 1

Könyv: 3

2022. nov. 13. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Film: Azkabani fogoly, és Főnix rendje

Könyv: Azkabani fogoly, Félvér herceg, és Titkok kamrája

2022. nov. 22. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Könyvből és a filmből is az azkabani fogoly volt a kedvencem, részben Sirius felbukkanásának köszönhetően (ami nem olyan meglepő, ha belegondolok mennyire szerelmes voltam belé 8 évesen😅) részint mert ez a rész nem csak és kizárólag a Voldemort elleni harcról szólt, amiatt pedig volt valami más hangulata a műnek. Értem ezt úgy, hogy Harry nem került szembe Voldemorttal személyesen mint a többi részben, nem kellett harcolniuk.
2022. nov. 22. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
*emiatt
2022. nov. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!