Az nem gáz, hogyha 21 évesen is szeretem a Harisnyás Pippit?
Még ötödikben hallottam róla először (az egyik feladat hozzá kapcsolódott), és akkor meg is szerettem...
Még tizedikben is németórán megnéztünk németül egy epizódot a 69-es filmsorozatból...
Most nemrég vettem elő újra, és kezdtem el nézni még egészestés filmfeldolgozást is. Én kacagtam rajta (és el is pörgött vele az idő)...
Nekem őszintén szólva Harisnyás Pippi az egyik kedvenc (ilyen jellegű) mesehősöm. Amúgy meg hallottam olyat is, hogy van aki ennyi évesen is szereti, mint most én (mert igazából poén az egész)... Remélem, hogy ez nem gáz.
Oké
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert ilyesmikkel kapcsolatban sokan feltesznek ilyen kérdést...
4: Nem! Nem ugranék utánuk!
Ez csak erre a kérdésre vonatkozott!
Lányok meg például azt kérdezik, hogy "ciki-e ha egy lány gördeszkázik". Én mindegyikhez írom, hogy "nem", mert egyébként elárulom azt is, hogy nekem tetszenek a deszkás csajok... Úgy éreztem, hogy én is ki akarok írni egy ilyen kérdést...
Hmmm, félreértések sorozata
Vártam persze dícséretet, hogy mennyire tetszik a lányoknak.
De akkor már mondok másik hasonló kérdést is: volt olyan fiú, aki azt kérdezte, hogy "gáz-e ha fiúként nézi a Soy Luna sorozatot". Ott is azt írtam, hogy nem, mert azt is elárulom, hogy én is néztem a Soy Lunát (pedig én is fiú vagyok)...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!