Mi az előnye az Ebooknak?
- Ha kicsi helyen laksz (kis lakás, kolesz, több lakótárssal), vagy sokat utazol vagy költözöl, akkor nagyon jó, mert nem foglal helyet, könnyű bepakolni, mindig van nálad olvasnivaló és még válogathatsz is. Nincs olyan, hogy mondjuk nyaralsz és befejezted a könyvedet, de nincs más.
- Én annó mindig nehéz táskát cipeltem, a hátam állandóan fájt, meg ilyesmik. Ezen sokat segített.
- Ha megtalálod a megfelelő beállítást (betűtípus, méret, margó, fény), minden könyved úgy fog megjelenni. Nem lesz az, hogy ez a könyv nagyon pici betűs, annak meg fura a betűtípusa. Kényelmesebb olvasni.
- Ha esetleg ízületi vagy mozgásszervi beteg vagy, vagy idős, rosszul látsz, stb. akkor sokat segíthet.
- Én angolul olvasok sokat, viszont itt baromi kicsi a kínálat és minden angol könyv rohadt drága. A "csodás" magyar webshopok is olyanok, hogy megrendelik Amazonról/bookdepositoriról, heteket vársz, felárazzák, majd elküldik neked. Még magadnak megrendelni külföldről is jobb, mint ezek a lehúzósok.
Viszont ebookot bárhol, bármikor találsz. Éjjel, hétvégén, ünnepnapon.
- Sok olyan dolog is elérhető, ami hagyományosan nem. Olyan könyvek, amikből már sehol nem lehet kapni. Vagy pl. új, amatőr, független szerzők. Amit most olvasok, az pl. blogként indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!