E-booknál miként kell elképzeni a reklámos változatot? Milyen gyakran lep meg egy reklámmal?
Dehogyis, ezek nem videók, csak egy keskeny sáv, és csak a menüben, és amíg készenlétben van, és persze csak a Kindle esetén van ilyen (árcsökkentő, kikapcsolható) opció, egyáltalán nem zavaró.
Ha zárolod a képernyőt, akkor egy olyan háttérkép jelenik meg, amin a Kindle Unlimitedet reklámozza. Plusz a főoldalon ajánl (angol) könyveket megvètelre. A főoldalt be lehet állítani úgy, hogy a könyvajánlók helyett a saját könyveidet lásd, és akkor egyáltalán nem tol az arcodba semmit, csak a zárolt képernyőt. :)
Egyetlen hátránya van - ha neked az, szerintem egyáltalán nem lényeg -, hogy az újabb Kindle-knél be lehet állítani zároló képernyőnek az éppen olvasott könyv borítóját, ha megfelelő méretű és felbontású. Na, ez nincs a reklámoson, ott 2-3 előre meghatározott képből dob be egyet mindig.
(Elvileg egyébként az is opció, hogy megveszed a reklámosat, aztán írsz az Amazonnak, hogy neked ezek a reklámok nem relevánsak, és akkor kikapcsolják. De én ezt nem tartom fair dolognak, ha már egyszer olcsóbban vettem meg, ennyi szerintem belefér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!