Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Pszichológiai könyveket...

Pszichológiai könyveket tudnátok nekem javasolni?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok és szeretnék elkezdeni olvasni. Bevallom őszintén, hogy a kötelező olvasmányokon kívül (néha még azokat se) nem nagyon olvastam életemben viszont ezen szeretnék változtatni. Mindig is érdekelt a pszichológia, bármi ilyen témájú cikket örömmel olvasok. Nem vagyok kibékülve magammal, szorongok, önbizalomhiányom és testképzavarom van, gondom van azzal, hogy fejezzem ki magamat, mindenhez úgy állok hozzá, hogy nagy valószínűséggel kudarc lesz belőle. Ilyen témájú könyveket szeretnék olvasni amik akár tudnak nekem ezzel segíteni. Angela Duckworth Grit könyvéről hallottam sok jót, érdemes megvenni? Nektek milyen könyvek segítettek? Nagyon köszönök minden javaslatot.

2022. okt. 5. 10:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lukács Liza Az éhes lélek gyógyítása, illetve Hogyan szeretsz? című könyveit ajánlom.
2022. okt. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!