Milyen könyvet ajánljak a hugomnak?
Marni Bates:
Gyilkos a vonal végén
Kelly Oram: Cinder és Ella
Szerintem ezek tetszeni fognak neki
Ha csajos és nyomozós, akkor csakis Nancy Drew. De ajánlom még az Idődetektívek sorozatot is, ha szereti a történelmet.
Az 1-es válaszban lévő könyvek se rosszak, de nem feltétlenül ajánlanám egy másodikosnak. A LOL könyvek kifejezetten tiniknek szólnak, a Cinder és Ella keményebb témákat is felhoz. Én azt mondanám, hogy ötödiktől, bár könyvfüggő, hogy mennyire felnőttes a tartalom. Mondjuk azt, hogy a "második bázisig" nem jutnak el (ha érted, hogy értem), de pia, partik, megcsalás és smár bőven akad bennük. Bár, ha bírja a húgod, akkor ki vagyok én, hogy megmondjam, mit olvasson. ;)
Alan Bradley: Flavia de Luce relytélyei
ezek kifejezetten nyomozósok és gyerek krimi
Kiskamaszoknak-kamaszoknak anno Thomas Brezina írt könyveket.
Térdnadrágos detektívek klubja könyvsorozatában pl négy 11-13 éves gyerek old meg rejtélyeket. Kicsit mint a scooby doo, csak kutya nélkül.
A Fiúk kizárva könyvsorozat meg kifejezetten lányoknak szól. Két (modern kori) kamasz boszorkány kalandjairól szól.
Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz sorozat
Tea stilton: Tea angyalai könyvek
Rosie Banks: titkos királyság sorozat
Ruth Symes: Bella Donna - 1. Vajákos út
Én ezeket mindent olvastam és szerettem ilyen idősen remélem tudtam segíteni. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!