Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek melyik a kedvenc könyve....

Kinek melyik a kedvenc könyve. és miért?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Kate Morton-Felszáll a köd

Olvasd el ! csak ennyit tudok mondani...

2010. szept. 26. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:

A Harry Potter! Gondolom nem vagyok egyedül! :)

Oh jajj, bárcsak lenne időm megint elolvasni! :)

2010. szept. 26. 17:53
 3/9 A kérdező kommentje:
A Felszáll a köd jónak tűnik, a Harry Pottert viszont én is nagyon szeretem, főleg a hetedik részt! :)
2010. szept. 26. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:

nincsen egy konkrét. nálam hangulatfüggő.

Ha nagyon szürke kedvemben vagyok, akkor a Keresztapa, az 1984 és az Alkonyat 1-2.része(érdekes összeállításxD)

Ha rossz az idő, kint hideg van, bent meg jó meleg, bebújok a paplan alá, és Harry Pottert olvasok:D Főleg karácsony tájékán.

És még sorolhatnám ítéletnapig:D Például ott van Lawrence Grobel Al Pavino interjúkönyve. Na azt például bármikor szívesen olvasom, ha van időm. Meg Shakespeare-től a velencei kalmár és a III. Richárd. A humorosabb kategóriából meg a Csaplár Vilmos könyvek . főként az Igazságos Kádár János:D

Jelenleg S. Meyer Burok című könyvét olvasom, és nagyon gyanús, hogy ez is kedvencem lesz:D Letehetetlen az a könyv - esetemben a telefon, mivel nem volt pénzem megvenni:S

2010. szept. 26. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Hármat tudnék mondani, mert nem tudok közülük választani:

-Daniel Keyes: Virágot Algernonnak (mert érdekes kérdéseket feszeget, és ahogy bemutatja a főszereplő lelkivilágát, az valami fenomenális)

-Oscar Wilde: Dorian Gray (mert egyszerűen varázslatos a története)

-Jane Austen: Büszkeség és balítélet (mert egyrészt romantikus lélek vagyok :D, másrészt meg mert emberi kapcsolatokról, az emberi természetről is rengeteget mesél, szval az én szememben több, mint vmi szerelmes lányregény)

21/l

2010. szept. 26. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan nincs kedvencem. Inkább úgy, hogy hangulat-író. Gerald Durrell, Fekete István, L. M. Montgomery regényeit nagyon szeretem, de A Weis-Hickman szerzőpáros Dragon Lance kötetei is sokszor voltak már a kezemben, sokszor olvastam azokat.
2010. szept. 26. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Jane Austen könyvek

1. Büszkeség és Balítélet (angolul jobb volt, mint magyarul)

2. Értelem és Érzelem

3. Emma

stb..

2010. okt. 2. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:

16:47 vagyok

És még Exupéry - Kis herceg, mert tetszik a mondanivalója.

Az Austen-könyvek pedig azért, mert nagyon jól vannak jellemezve a karaktereket és egyediek:) Fantasztikus vázai vannak a történeteknek.

2010. okt. 2. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Nőstényoroszlán éneke c. sorozat! Állati klassz az író, és jó ötlet, hogy lovgacsajt is belerakott, meg mágiát, szentem olvasd el!
2010. okt. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!