Wattpadon a Festékfoltok c. könyv?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebben láttam ezt a könyvet, és sehogy se találom.
Címe: Festékfoltok
(Azt hiszem a borítóján egy férfi felsőtest festmény volt)
Egy bl sztori. A két fiú egy suliba járnak, művészeti iskolába, Rafael festészet szakra, Alexandr balettre.
Valaki be tudná linkelni? Vagy milyen kulcsszavakkal tudom megtalálni?
(A wattpad nagyszerű kereső rendszerével semmit nem lehet megtalálni cím alapján)
2022. szept. 18. 21:18
1/7 anonim válasza:
Létezik olyan wattpad sztori, aminek a borítóján nem férfi felsőtest van? 🤔
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Kedves első válaszoló. Igen kapásból 10-et fel tudnék sorolni. Nem mindjárt a szar történetekre kell gondolni.
4/7 anonim válasza:
Szarkasztikus költői kérdés volt... Magam is publikálok wattpadon, és valóban, nem felsőtestek vannak a borítóimon. (#1-2 válaszoló vagyok)
5/7 anonim válasza:
#4 Én wattpados borítókészítőként eléggé sértőnek találom, hogy ilyenfajta szarkasztikus humort használsz, pláne, hogy azt mondják, minden viccnek van igazság alapja... Igaz, hogy van a Wattpadon egy érdekes réteg is, de az a fele az oldalnak, amit én ismerek, normális és épp ezért sosem értettem, miért kell általánosítani azzal, hogy mert a Wattpadon csak fanfiction-ök és cringe romantikus könyvekvannak, amiket 12 éves kislányok irogatnak...
6/7 anonim válasza:
#5 Sajnálom, ha ilyen szinten megsértettelek a humorommal. Nem csak wattpadon egyébként, de a nyomtatott könyvek között is létezik az a réteg, amit leginkább a férfi felsőtesttel ellátott borítók fémjeleznek. És semmi baj szerintem azzal sem, ha valaki ebben találja meg az igényeinek megfelelő szórakozást. De attól még vicces...
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kettesnek!
2022. szept. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!