Mindenki így olvas? Vagy én vagyok nagyon fura?
Igaziból ha kapok egy 250-300 oldalas könyvet akkor azt általában 1-2 délután alatt elolvasom. Aztán hetekig merengek ebben a világban amit olvastam.
Amikor olvasok akkor látom magam előtt a történetet a karaktereket és egy idő után nem figyelek oda a betűkre. Szinte eltűnnek és csak a történet pörög a szemem előtt. Hajlandó vagyok bele szeretni karakterek jellemébe és így a saját életemmel túl kritikus és elégedetlen leszek.
Javasolt abba hagynom az olvasást? Szinte minden héten olvasok. Hagynom kell két könyv között egy kis időt, hogy tisztuljon bennem. Különben vagy összekavarodik vagy nem köt le, mert még az előző hatása alatt állok.
Más is olvas így?
Elfogadom, ha valaki lehülyéz, mert megesik.
(romantikus,erotikus tini regényeket szoktam olvasni)
18l
Én mindent olvasok, gyorsan, sokat 🙂
Sokszor, ha mesélek valakinek, nem tudom, hogy filmen láttam vagy könyvben olvastam, annyira képszerűen jelennek meg a könyvbeli szereplők és történetek.
Én is tovább szövöm a világot magamban. Talán ezért is szeretem a fanfictionokat. De én nem tartok szünetet a könyvek között, sőt van többször olvasok párhuzamosan is, különféle témákban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!