Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki elmesélné a Miután...

Valaki elmesélné a Miután könyv sorozat végét?

Figyelt kérdés
Az első 2 kötetet elolvastam, de egyszerűen nem tudom magam rávenni hogy folytassam. El tudná nekem mesélni valaki az utolsó két kötet tartalmát, hogy végül mi lesz velük? Persze nem kell túlbonyolítani, csak röviden és tömören. Igazán hálás lennék érte.

2022. szept. 5. 12:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy olyan írjon, mindenképp olyan írjon aki a könyvet elolvasta. Sosem nézek meg olyan filmet amit olvastam könyvben, mert sok fontos dolgot hagynak ki, vagy változtatnak meg.
2022. szept. 5. 12:39
 2/3 MDaniel98 ***** válasza:

"Azért gratulálok magamnak, hogy csak elolvastam mind a 4 kötetet. Nem csekély mennyiségű mazochista hajlam kell(ett) hozzá és az is biztos, hogy alaposan próbára tette a türelmemet. Közben megjelent a Mielőtt (előzmény) kötet is. Szerintem arra is kíváncsi leszek. Ezen a részen már lehetett érezni, hogy az írónő és a karakterei is elfáradtak. Talán ezért is van még most is némi hiányérzetem a végével kapcsolatban. Holott rendesen le lett zárva, de annál jobban el volt kapkodva. Sokkal több közös, boldog pillanatra lett volna szükségem, hiszen a történet több mint felében – szokás szerint – kínlódtak. Hardin jó irányba fejlődött ugyan bár a forrófejűségét leszámítva, nem értem miért kellett őt megváltoztatni, de Tessa határozottan visszafele fejlődött. A sztori nagy részében csak az önsajnálat. Azt is nagyon furcsállottam, hogy nem volt megnevezve, hogy kit vett el feleségül Landon. Meg kellett néznem a Wiki Fandon oldalon, hogy konkrétan kit. Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé."

"Kíváncsi voltam erre a könyvre is. Érdekelt Hardin szemszöge. Szeretem, amikor egy már ismert történet kap valami pluszt, vagy más megvilágításba helyezi a történetet. A mellékszereplők nézőpontjai adtak valamit a történethez, de az a kb. 80% Hardin szemszög inkább elvett. Az ő részét nem volt jó olvasni. Úgy éreztem, hogy az ő szemszöge inkább elvesz a történetből és nem ad hozzá semmit. Jobb volt Tessa szemszögével látni őt. Azt eddigi is lehetett tudni, mennyire elfuserált a személyisége, de hogy érzelmileg ekkora 0. Tessa szemszögével legalább valamennyire romantikusnak tűnt. Most meg kiderült, hogy a nagy pillanatoknál egészen másra gondolt. Pfff A vége pedig nagyon el lett kapkodva. Most is megbizonyosodhattam róla, hogy Landon volt a sorozat legjobb, legemberségesebb szereplője."

2022. dec. 6. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm? Ebből nem derült ki a válasz a kérdésemre... De azóta már megtudtam
2023. febr. 22. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!