Valaki elmesélné a Miután könyv sorozat végét?
"Azért gratulálok magamnak, hogy csak elolvastam mind a 4 kötetet. Nem csekély mennyiségű mazochista hajlam kell(ett) hozzá és az is biztos, hogy alaposan próbára tette a türelmemet. Közben megjelent a Mielőtt (előzmény) kötet is. Szerintem arra is kíváncsi leszek. Ezen a részen már lehetett érezni, hogy az írónő és a karakterei is elfáradtak. Talán ezért is van még most is némi hiányérzetem a végével kapcsolatban. Holott rendesen le lett zárva, de annál jobban el volt kapkodva. Sokkal több közös, boldog pillanatra lett volna szükségem, hiszen a történet több mint felében – szokás szerint – kínlódtak. Hardin jó irányba fejlődött ugyan bár a forrófejűségét leszámítva, nem értem miért kellett őt megváltoztatni, de Tessa határozottan visszafele fejlődött. A sztori nagy részében csak az önsajnálat. Azt is nagyon furcsállottam, hogy nem volt megnevezve, hogy kit vett el feleségül Landon. Meg kellett néznem a Wiki Fandon oldalon, hogy konkrétan kit. Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé."
"Kíváncsi voltam erre a könyvre is. Érdekelt Hardin szemszöge. Szeretem, amikor egy már ismert történet kap valami pluszt, vagy más megvilágításba helyezi a történetet. A mellékszereplők nézőpontjai adtak valamit a történethez, de az a kb. 80% Hardin szemszög inkább elvett. Az ő részét nem volt jó olvasni. Úgy éreztem, hogy az ő szemszöge inkább elvesz a történetből és nem ad hozzá semmit. Jobb volt Tessa szemszögével látni őt. Azt eddigi is lehetett tudni, mennyire elfuserált a személyisége, de hogy érzelmileg ekkora 0. Tessa szemszögével legalább valamennyire romantikusnak tűnt. Most meg kiderült, hogy a nagy pillanatoknál egészen másra gondolt. Pfff A vége pedig nagyon el lett kapkodva. Most is megbizonyosodhattam róla, hogy Landon volt a sorozat legjobb, legemberségesebb szereplője."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!