Milyennek találjátok ezt a wattpad történetet?
Hogy nincsenek képek és montázsok és 0. fejezet/bemutatkozás az már eleve egy jó pont.
Nem olvastam, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Komolyan nem értem, mi baja van itt egyes embereknek a karaktermontázsokkal... Kiadott könyvbe nyilván nem tenné bele az ember, de Wattpadon még jól is jöhet. Én azzal szoktam belebegtetni az új sztorikat, ha még nem írtam meg annyit, hogy elkezdjem kitenni, de jelezni akarom, hogy hamarosan jön. A regény minősége attól még ugyanolyan jó lesz, mert nem mindenki leírás helyett használja őket, mégis itt mindenki csípőből fikázza azokat a sztorikat, amiknek az elején van egy külön fejezetben pár montázs, még csak bele sem olvas. Ha meg mégis belenéz, direkt fikázza az egészet, mert montázsok voltak az elején. Szerintem ez a felfogás baromi nevetséges és felszínes.
Az meg a másik, hogy a legkegyetlenebb módon osztjátok meg a véleményeteket, aztán ha sikerül egy full kezdő, első regényes írók önbizalmát teljesen letörni, jön az utólagos sajnálkozás, hogy "de ez nem is volt annyira rossz". Sosem fogom megérteni, miért és mikor lett ilyen bunkó ez a közösség. Annyira elterjedt a "húzzunk le mindenkit, törjük le a kedvüket" stílus, hogy az borzasztó. Miért nem tudjuk inkább segíteni egymást a folyamatos lehúzás helyett?
És mielőtt valaki beszól, hogy snowflake vagyok... Szükség van a kritikákra, elvégre mind fejlődni akarunk, de nem mindegy, hogyan fogalmazzuk meg őket. Olyan kritikát írj, amilyet te is be tudnál fogadni, ne olyat, amivel téged is összetörtek!
Cicafül, az hogy leírták, hogy a helyesírás nem jó, ez vagy az nem életszerű, vagy hogy 200 szónál hosszabb fejezeteket írjon, az mióta "legkegyetlenebb mód" és "bunkó"?
Mi lett volna a korrekt komment? "Naon kircsi, folytit!"?
11-es vagyok.
Mindenki kezdőként kezdi, csak van, akinek van is hozzá érzéke. Írtam, hogy nem olvastam a történetet, így véleményt se tudtam mondani. Kulturáltan megfogalmaztam volna, példákat is hoztam volna és oldalakat is belinkeltem volna.
A hozzászólás első felével pedig nem értek egyet. Vegyük például egy jártás olvasót, aki már renget sztorit olvasott a legjobbtól a legrosszabbig. Egyből arra gondol, hogy olyan, mint az összes többi, ami tele van tűzdelve képekkel. Olvasni és elképzelni szeretnék dolgokat, nem látni. A montázsokkal meg az az egyetlen egy bajom, hogy személyiség árulkodó. A történet során szeretném kiismerni a karaktereke, nem az elején. Köszönöm, de én nem kérek a képekből és a bemutatkozásokból.
Tudom, hogy sok munka van a képek szerkesztésével, mert én is csináltam már montázsokat, viszont nem Wattpadre. Szerintem egy hirdető oldalon jobban megállja a helyét.
A másik dolog, mielőtt kirakunk bármit is tudni kell, hogy fognak bunkó válaszok érkezni, amit meg kell tanulni elfogadni. Nos, ez gyakorin még gyakoribb. Ha a kérdező szeretne más féle kritikát kapni, tudok mondani egy két helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!