Milyennek találjátok ezt a wattpad történetet?
Sajnos tele van helyesírási hibákkal, és olyan szlenges kifejezésekkel (a leíró részben, pl. "kőgazdagok"), amik nem illenek egy novellába. (Az más, ha a szereplő a saját stílusában beszél, de maga a leírás akkor is legyen irodalmi.)
A párbeszédek életszerűtlen tőmondatokból állnak, illetve van pár értelmetlen rész. Pl. "nyitva hagyott szájjal meredtek rám"
Olyan, mintha egy tízéves kislány írta volna, aki még nem tanult a vesszőkről.
Sajnálom, nem lehúzni akarlak, de ezen még SOKAT kellene dolgoznod.
- Átlagos wattpad történet.
- Helyesírás nagyrészt oké, de vannak hibák.
- Nem életszerű, hogy nyári munkára elköltözik egy 3 órára levő isten háta mögötti faluba (akkor inkább menjen kirándulni, vagy valakit meglátogatni, ha az kell hogy elrabolják.)
- A varázslatos gyógyulások sem életszerűek, meg az sem, hogy Franciaországban mindenki vagy magyar, vagy angol.
- A történet száraz és nem ragadott magával. Elrabolnak valakit, viszik ide-oda, időnként öldösik egymást; a csajnak az a fontos, hogy melyik haramia mennyire jóképű.
- Egy fejezet legyen legalább 1000 szó (én általában 2500-6000 szavas fejezeteket írok). Tudom, hogy sokan azért posztolnak ilyen rövid részeket, mert azt remélik, hogy akkor sok csillagot kapnak. A valóságban azonban az ember 2-3 fejezet után megunja a kattingatást és a reklámokat és hagyja a fenébe.
Pedig úgy szeretem ezeket nézegetni. :D
Mondhatni mazochista vagyok, bár jobbakba is belefutottam már.
Naaaaa, azért nem volt ANNYIRA rossz.
Pl nem voltak fotók és montázsok arról, hogy ki melyik nap milyen ruhát hord - ez nálam már egy plusz pont. ;)
Ennyi idősen mi sem írtunk irodalmi értékeket, és mi is megbántódtunk, ha leszólták. De lesz még jobb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!