A kérdező szavazást indított:
Libri
Alexandra
Európa
Maxim
Fumax
Könyvmolyképző
Gabo
Helikon
Agave
Egyéb
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Magvető.
Ok: már a neve is elég kifejező.
Egyébként tetszik a kérdés, sosem gondolkoztam ezen, de a Magvető könyvek esetében mindig tudatosult, hogy na most akkor elvetem a tudás magjait :)
De amúgy a Scolar könyvek is tetszenek általában, remélem jól írom a nevüket.
2/5 anonim válasza:
Ursus libris, tök jó önsegítő, ismeretterjesztő piszchológiai könyveket adnak ki, + Typotex, öko témák miatt
3/5 D-Mano válasza:
Az Európát jelöltem be, de igazából az Alexandra Kiadócsoport lenne a válasz, aminek az Európa is a tagja.
Az ok pedig, hogy sokszor egészen egyedi és valóban érdekes könyveket adnak ki igényes kötésben, szép boritókkal.
A szépirodalomban is inkább érdekes, (bocsi a megfogalmazásért) mint mesterkéltnek ható, művészieskedő vagy elvont könyveket adnak ki.
4/5 anonim válasza:
Helikon. Nagyon sok szép, igényes kiadásuk van, többnyire egységes méretekkel. Külön tetszik, hogy egyre több az illusztrált könyv. Ezen kívül nagy kedvencem még az Európa és a Park kiadó is.
5/5 anonim válasza:
Nincs kedvenc, amelyiknek szép cérnafűzött keményfedeles a csomagolása, az a könyv jön be. Stephen Kingnél a 2010 előtteikre volt ez jellemző az Európánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!