Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tehetem nézettebbé a...

Hogyan tehetem nézettebbé a könyvem wattpadon?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 18:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy vállalható sztorit írtam.
2022. aug. 9. 19:01
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig a hirdetésen van kulcs.

Nem akarom láthatatlanban leszólni senki történetét, viszont lehet, hogy szerinted vállalható, de egy idegen jobban meg tudná mondani ezt.

2022. aug. 9. 19:25
 3/13 A kérdező kommentje:
2/2 teljesen egyetértek a végével, annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy most nem könyvírással kapcsolatos tanácsokra vagyok kíváncsi.
2022. aug. 9. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha itt kiteszed biztos megnézik páran, én is találtam már egész jókat a gyakorin.
2022. aug. 9. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hirdesd ahol csak tudod és akkor megnézik többen. Varázsütésre nem lesz nézettséged
2022. aug. 9. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon is vannak erre csoportok, vagy pl. ha fanfic akkor annak a csoportjai, fórumai... kirakhatod Merengőre is, ott discord van.
2022. aug. 9. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Véleményem szerint nem adtam semmilyen féle tanácsot a könyvírással kapcsolatban. Csak azért írtam oda a végét, mert számomra furcsán hatotott a vállalható szó. Én személy szerint nem vállalnék fel egy gimis történetet, mert tudom, hogy borzasztóan írnám meg, mert nem ezzel a zsánerrel nem tudok azonusulni.

De ha számodra ez egy tanács volt, és figyelmen kívül hagyod akkor nem is értem, hogy miről kellene beszélnünk...

2022. aug. 9. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tedd ki ide, akkor meg tudjuk ítélni, mennyire jó vagy nem jó.

Volt aki feltette és tényleg jó volt, ha itt nem hirdeted és vállalod fel, akkor máshol arccal hogy fogod?

A Facebook wattpadosok csoportban tedd ki, ott sokan vannak.

2022. aug. 9. 21:56
 9/13 Szandi4 válasza:
100%
Szerintem az is megoldás lehet ha különböző helyekre kirakod, ajánlod pár ismerősnek/barátnak. Ha ők is elkezdik terjeszteni, akkor jó lehet. De ez persze függ a könyv minőségétől, de ha te úgy gondolod vállalható, akkor szerintem jó lesz. Tapasztalatból mondom, ha egy irományod rossz, azt amikor visszaolvasod érzed rajta. Ha ez az érzés nincs benned, nagy valószínűséggel jó amit írtál. Ha szeretnéd én is elolvashatom egyébként. Ha tetszik ajánlani fogom másoknak is:).
2022. aug. 10. 01:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 10. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!