Hogy írjak több történetet egyszerre?
Figyelt kérdés
Több ötlet is van egyszerre a fejemben, viszont nem nagyon tudok többet is írni egyszerre. Többe is belekezdtem már, de nem tudok egynél többre fókuszálni. Most kezdtem bele egy újba, és azóta nem nagyon írtam az előzőbe, pedig annak van már harminc fejezete, és már a végéhez közeledik. Azért kezdtem egy újba, mert már egy kicsit untam az aktuálisat, szerettem volna egy kicsit stílust váltani. Nehéz mindkettőt írni, főleg, hogy a kutatómunkák elveszik az időm egy részét. Valakinek bevált, hogy többet is írt egyszerre, hogyan? Volt ehhez valami rendszere, van hozzá tippe?2022. aug. 8. 14:53
1/1 anonim válasza:
Többe belekezdtél: de hányat fejeztél be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!