Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az emberek miért reagálják...

Az emberek miért reagálják ennyire túl az It ends with us c. könyvben a korkülönbséget?

Figyelt kérdés
3 év van Lily és Atlas között, 15 es 18 évesek voltak, mikor megismerkedtek. Korukbeli vagyok, nekem fel se tűnt, hogy ez baj lenne. Tényleg fura, vagy csak az amerikai olvasók szeretnek nagy ügyet csinálni ebből (még akár 1 évből is, ha pl 17-18) ?
2022. aug. 3. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
Egy 18 éves és egy 15 éves között hatalmas különbség van, testileg, szellemileg... Mégha számokban ez csak 3 évet is jelent. Én is úgy látom ezt, hogy egy már-már felnőtt a saját korosztálya helyett kikezd a gyerekkel.
2022. aug. 3. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Másmilyen az ezzel kapcsolatos szociális-és törvényi berendezkedés arrafelé, mint a magyar "ha elmúlt tizennégy, akkor viheti egy nyolcvanéves tata is, mert a állambácsi megengedi" attitűd.

Ha olyan szexszel az USÁban tizennyolc év alattival, aki már betöltötte a tizennyolcat és nem csak pár hónap van köztük, az kiskorú megrontásának számít elég sok államban.

2022. aug. 3. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!