Érdemes megvennem? Stephen King: Az
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok és mostanában elég sok Kinget olvastam. A ragyogás , Carrie , Mobil nagyon tetszett, viszont a Tortúra baromira fárasztott, nem is fejeztem be. A kérdésem az lenne, hogy az Az milyen típusú könyv? Tudom, hogy hosszú, érdemes elolvasni? Természetfeletti a gonosz, vagy emberi? A Tortúrához vagy A ragyogáshoz hasonlít jobban? Egy idő után felgyorsul, vagy végig lassú lesz? 4000 forint, és nem szeretném fölöslegesen megvenni,hogy csak álljon a polcomon :S Előre is köszi : ) ( kérlek ne spoilerezzetek, ne lőjetek le semmilyen poént)2010. szept. 22. 18:47
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) Megvettem a könyvet ( könyveket ) ... hát egy darabig lesz mit olvasnom :D most kezdtem el, és eddig tetszik, remélem,hogy legalább olyan jó lesz , mint A ragyogás. ( szép kis helyet foglal a polcomon,csomó könyvet át kellett telepítenem :D). Utolsónak : Igen, én is így gondolom. A Carrie egész rövid volt és mégis sikerül "King szintre" megírnia. Kíváncsi lennék a novellákra is, hogy kevés oldalon mit tud kihozni.
2010. szept. 24. 20:38
12/13 A kérdező kommentje:
Befejeztem… hát… magasra teszi a mércét. Zseniális és gyönyörű... én megsirattam a végét. Ez egy mestermű mondhat bárki bármit. Életem eddigi legjobb könyve. :’)
2010. okt. 27. 16:32
13/13 anonim válasza:
Hali, lehet, hogy megkésett, de ha még érdekel a téma szerezd be a Borzalmak városát!
Természetfölötti sztori és nagyon dark! Én 4 óra alatt meg voltam vele!
so
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!