Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van kereslet ilyen könyvekre?

Van kereslet ilyen könyvekre?

Figyelt kérdés

Találtam régi könyveket. Marx: A tőke, Lenin válogatott művei. Nézegettem, hogy mennyiért kínálják őket.

Szerintetek van piaca ezeknek a könyveknek?

2022. júl. 30. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Aligha venné meg bárki, viszont pár éve láttam, hogy valaki nagyon menő úlőkét készített a Lenin Összes köteteiből - egy olyanért még talán én is a zsebembe nyúlnék.
2022. júl. 30. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Google a barátod, egyébként tuti eladnám őket, mert tűrhető áruk van.

[link]

2022. júl. 31. 07:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves kettes! Mint írtam, nézegettem, hogy milyen áron mennek, de én azt szerettem volna megtudni, hogy valaki megvenné-e. Mert az egy dolog, hogy kérnek értük mondjuk 15000Ft-ot,de meg is veszi valaki?
2022. júl. 31. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom megmondani, viszont az ár már önmagában mutat valamit. Ha sz*rt se érne, akkor fillérekért árulnák. Rakd fel Jófogásra aztán meglátod.
2022. júl. 31. 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor teszek egy próbát.
2022. júl. 31. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Felénk a régebbi kiadásokkal tele van egy használt cikkeket áruló bolt. Minden alkalommal ott röhögtünk rajta, hogy hány példány tornyosul belőlük. Pár száz forintért árulják darabját.

Ettől függetlenül próbáld meg eladni, hiszen minden annyit ér, amennyit megadnak érte. Még szerencséd is lehet.

2022. aug. 8. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom.
2022. aug. 9. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!