Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha elolvasok egy könyvet...

Ha elolvasok egy könyvet akkor sok esetben olyan mintha nem is tudnám miről olvastam, mintha nem jegyeznék meg egy könyből csak pár mondatot, voltatok így?

Figyelt kérdés
Pár nap alatt elolvasok egy könyvet, viszonylag többet is. De ha valaki megkérdezi, hogy miről is szólt akkor vakaróznék mire összefoglalnám. De élethelyzetekben viszont be-be ugranak dolgok.
2022. júl. 28. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális, egyszeri élmény mikor az agyad kikapcsol, ezt hívják szórakozásnak, pihenésnek amikor bár figyelsz es elvezed pl az olvasást, de közben elengeded magad ezért nem tudsz ugy visszaemlékezni.
2022. júl. 28. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Dettó. Imádok olvasni. Múlt héten 2 krimin rágtam át magam. Jó könyvek voltak, de annyi fogott meg az egészből, hogy mocskos rondán beszéltek benne.

A tartalmat én sem tudnám elmondani.

2022. júl. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!