Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A wattpad olvasók tényleg...

A wattpad olvasók tényleg jobban szeretik a rövidebb, (nem 50+ fejezetes) könyveket?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem a fejezetek számától függ, és nem a történet hosszától. Én inkább tartalmilag ítelem meg a műveket, van 900 oldalas wattpad írás, amit nagyon kedvelek, és vagy egy kemény 10 fejezest, 57 oldalas, amit kifejezetten hosszúnak tartok, mert nincs mondandója. Ez a két külső elem, vannak köztesek, de ezt igy kiemelném, hátha megérti mire gondolok
2022. júl. 25. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, viszont számomra elrettentő sajna az 50+ fejezetes, szerintem akkor már lehetne folytatása egy másik könyvben. Azért nem szeretem az ilyen hosszú fejezeteseket mert azzal nem érek sokat, hogyha fél perc alatt falom a részeket mert az írónak csak "ennyire" futja, számomra ez a trehányság és hát random dobjunk össze most valamit érzetet kelti, de persze kinek mi.
2022. júl. 25. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem kicsit zavarni szokott, de ha a történet jó, akkor csak örülök, hogy sok fejezet van :)
2022. júl. 25. 23:37
 4/6 anonim válasza:
100%
Ez személyfüggő, igazából én 25 fejezet alatt ritkán olvasok. De ahogy előttem már leírták, a történettől függ, hogy elolvassák-e. Ahogy #2 is elmondta, a tízmondatos részeket kevesen szeretik.
2022. júl. 26. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ezt annyiban nem értem, hogy a fejezetszám semmit nem árul el valami hosszáról. Az egyik kedvenc ficem valaha 20 fejezetes, összesen 120 ezer szóval (kb. 400-420 könyvoldal). Ellenben nem egy irományt láttam már, ami van vagy 40, 50 fejezet hosszú, de még az 50 ezer szót sem üti meg.
2022. júl. 27. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy írtak előttem is nem befolyásoló tényező.

Nem szeretem ha a történet részei rövidek és kb. 3 részt kitehetne egy részt mind tartalmilag mind hosszúságilag.

Illetve nagyon függ a történettől is. Vannak valóban olyanok amik úgy jók, hogy rövidebbek mert nem annyira eseménydús. Viszont én személy szerint jobban kedvelem ha egy könyv hosszú, mert akkor több idő mire végzek vele, több időre leköt és nem kell újból keresgélnem valami olvasni való után.

Összeségében nem a részek száma alapján döntök, hanem a történet milyensége határoza meg, hogy olvassam vagy ne olvassam, de mint mondtam örülök ha hosszú. :D

2022. júl. 28. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!