Mit gondoltok a könyves közösségi oldalról?
Molyra gondolok. Tudom, volt több botrány, most nem is ez érdekelne, hanem inkább saját vélemények, tapasztalatok.
Szerintem az oldal 80%-a inkább közösség, mint könyv, és ezen az emberek magánéletét, hozzászólásfolyamban történő személyes dolgait értem. Könyves beszélgetések pl. nagyon nincsenek is karcok alatt, de még értékelések alatt se nagyon. Sokszor érzem, hogy a tagok passzívak az ilyenekre (lehet, hogy adott zónákon belül mondjuk könyvsorozatokkal kapcsolatban más a helyzet, ezeket nem követem).
A másik, ami mostanában feltűnt: amikor hozzászólásláncokban kibeszélnek más moly tagokat (neveket nem említve, de mindenki tudja, kiről van szó...). Ez ilyen facebook szintű, és olyan rossz hangulatot ad a honlapnak...
Ti mit gondoltok ezekről (vagy más, általatok tapasztalt dolgokról)?
Én nagyrészt az olvasott könyveim vezetésére járok oda. Ha beszélgetni akarsz róluk, az adott íróhoz, könyvhöz, könyvsorozathoz készült zónában érdemes, vagy idézetek, értékelések alatt kommentben. Nem is értem, miért meglepő, hogy az oldal nem könyves részeiben nem könyvekről beszélnek az emberek.
A kibeszéléshez meg csak annyit tudok mondani, hogy rosszul válogattad meg, kiket követsz. Én ha átpörgetem a frissem, sosem találkozok ilyennel.
Nem meglepő, és nem is baj, csak fura, hogy az oldal jó része nem is könyves tartalom. Régebben nem így volt.
Nem kell ahhoz tagokat figyelni, hogy találkozz ezzel a magatartással, néhány zónában jellemző ez. Igaz, lehet rejteni tagokat, ami elég hasznos funkciója az oldalnak.
Olvasásaim jelölésére használom, értékelésekre. Jónak tartom.
És én pont jó sok beszélgetést látok, olvasok az adott könyvről.
A többit általában ignorálom.
Őszintén szólva nekem elegem lett belőle.
Vannak még ilyen forgalmasabb honlapok ahol könyveket lehet eladni venni cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!