Ajánlanátok nekem könnyen emészthető fantasy könyvet?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el olvasni, eddig a Warcraft első kötetét olvastam ki, most a Gyűrűk urát kezdtem el, egyelőre nagyon nem kötött le. A filmmel is így voltam. Engem inkább a classic fantasy világa érdekel mintsem hobbitoké. Forgotten realms könyveken gondolkodom még. Esetleg titudnátok ajánlani egy-két könyvet ebben a kategóriában?2022. júl. 18. 10:22
1/7 anonim válasza:
A tolvajok köztársasága könyvsorozat Scott Lynchtől nekem nagyon bejött. Pláne, hogy két idősík van, a jelen és a visszaemlékezés. Bár elsőre fiktív középkori városos sztorinak tűnhet az első könyv.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ránézek! :)
2022. júl. 18. 15:09
5/7 A kérdező kommentje:
Vaják világa nekem nem igazán jött be, habár ezt inkább csak a netflixes sorozat alapján mondom, az nem fogott meg. A könyv még lehet jó! A Gwent, mint játék az tetszett nagyon!
M.A.G.U.S-ról is hallottam már hogy jó, ránézek!
Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 19. 16:34
6/7 anonim válasza:
Böszörményi Gyula : Gergő-sorozat
Annyira classic fantasy, hogy a magyar sámánizmusig nyúlik vissza, a kereszténység előtti meselényekig.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem! Egyelőre most elkezdtem a Warcraft második kötetét, de megnézem közben az ajánlásokat! :)
2022. júl. 22. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!