Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem könnyen...

Ajánlanátok nekem könnyen emészthető fantasy könyvet?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el olvasni, eddig a Warcraft első kötetét olvastam ki, most a Gyűrűk urát kezdtem el, egyelőre nagyon nem kötött le. A filmmel is így voltam. Engem inkább a classic fantasy világa érdekel mintsem hobbitoké. Forgotten realms könyveken gondolkodom még. Esetleg titudnátok ajánlani egy-két könyvet ebben a kategóriában?
2022. júl. 18. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tolvajok köztársasága könyvsorozat Scott Lynchtől nekem nagyon bejött. Pláne, hogy két idősík van, a jelen és a visszaemlékezés. Bár elsőre fiktív középkori városos sztorinak tűnhet az első könyv.
2022. júl. 18. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ránézek! :)
2022. júl. 18. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a vaják sorozat
2022. júl. 18. 16:22
 4/7 belapus ***** válasza:
M.A.G.U.S. sorozat.
2022. júl. 19. 06:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Vaják világa nekem nem igazán jött be, habár ezt inkább csak a netflixes sorozat alapján mondom, az nem fogott meg. A könyv még lehet jó! A Gwent, mint játék az tetszett nagyon!

M.A.G.U.S-ról is hallottam már hogy jó, ránézek!

Köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 19. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Böszörményi Gyula : Gergő-sorozat

Annyira classic fantasy, hogy a magyar sámánizmusig nyúlik vissza, a kereszténység előtti meselényekig.

2022. júl. 22. 09:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem! Egyelőre most elkezdtem a Warcraft második kötetét, de megnézem közben az ajánlásokat! :)
2022. júl. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!