2/12 anonim válasza:
Mi az érdeklődési köre, mit olvas? Ez a korosztály elég tág, van, aki Leiner Laurát olvas, van, aki Magisztériumot és Harry Pottert, van, aki Kertész Erzsit és van, csak állatokról szóló szakirodalmat
3/12 anonim válasza:
Kezdesképp milyen témájú filmeket néz?
Csak mert nem mindegy, hogy a Narnia krónikái a kedvence, vagy az Aliens vs predator, vagy valami nyálas tinirománc...
4/12 anonim válasza:
Leiner Laura ilyen éves kategóriában nagyon jó :)
5/12 anonim válasza:
Előző, nem feltétlenül, én például abszolút nem olvastam ilyen LL kategóriájú könyveket ennyi idősen, de valami enyhébb horrorral könnyen betaláltak. Azért kéne tudni, mi érdekli.
6/12 anonim válasza:
Csak leírtam, amit én olvastam... kedves #5.
4es vagyok.
De attól független vannak, akinek más kategória jön be.
Pl.: Harry Potter, Percy Jackson és társai :) azok is jók, rengeteg kategória van, tényleg kellene egy kategóriát megadni kedves kérdező...
7/12 anonim válasza:
Én philip k dicket és battle royale-t olvastam ilyen idősen, a legjobb barátnőm abból az időből meg darren shan-t. Ilyen korban már kifejlődik annyira az ember személyisége, hogy saját ízlése legyen, szóval ha tényleg érdekel hogy mi lenne a legjobb az adott lánynak, akkor kérdezd meg hogy milyen sorozatokat néz, vagy milyen könyveket olvas, és válassz az alapján.
8/12 anonim válasza:
Én 12-14 évesen Verne Gyulát olvastam, na meg útleírásokat, állatos könyveket (Joy Adamson stb), a klasszikusok közül Tom Sawyer és hasonlók.
9/12 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna, Király Anikó könyvei
10/12 anonim válasza:
Leiner Laura: Szent Johanna gimi
Gimesi-Jeli-Tasnádi-Vészits: Időfutár
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!