Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány könyvet visztek nyaralásr...

Hány könyvet visztek nyaralásra, táborozásra, kirándulásra, ottalvós vendégségbe?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 04:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam. De az olyan választól, lehet, hogy kinyílt a bicska mások zsebében, hogy társaságban nem olvasunk vagy oda én nem olvasni megyek. (Telefonozni szoktak társaságban, megjegyzem.) Amúgy én is egy-kettőt. Akkor is van nálam, ha csak a postára megyek.
2022. jún. 18. 13:15
 12/16 tambi3 ***** válasza:
67%

Mielőtt válaszolnék, magamat jellemezvén a "kétdiplomás parasztgyerek" vagyok. A választ ugyanis meghatározza, hogy adja...

Az utóbbi negyedszázadban mindig megveszem a legutolsó kozmológiai (inkább ismeretterjesztő) szakkönyvet, kifekszem a partra, és csak úszni vagy vacsorázni vagyok hajlandó felkelni...

(Most, életem vége felé még brillíroznék az érettségin, de nekem a Mona Lisa, meg a többi "szépség" olyan csúnya, hogy egy lépést sem tennék érte. Ami utoljára megfogott, az a Meteorák volt, abban sem a szépség, inkább az építés nehézsége.)

Ilyen begyepesedett érdeklődés mellett jó, ha van az e-book-on egy-két Frederic Forsyth, Jókai, Moldova... Legalább egy e-bookolvasót vigyél, mert a társaság nagyszerű, de nem mindig.

2022. jún. 20. 16:00
 13/16 tambi3 ***** válasza:
76%
Bocsánatot kérek a Mestertől, nyilván kikapcsolt az agyam a melegtől, mert Rejtő Jenő kimaradt...
2022. jún. 20. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én utazásra e-könyv-olvasót szoktam vinni, mert rájöttem, hogy sosem tudom 100%-ig kiszámolni előre, hogy hány könyvre lesz kapacitásom... mindig alul- vagy fölüllövöm... mert ki tudja, mennyire zsúfolt a program, mennyire fáradok el estére, mennyire lesz hosszú az út, mennyire leszek beszédes kedvemben az útitársakkal vagy a vendéglátókkal... a kindle-ön meg van vagy 190 könyvem :).
2022. jún. 20. 22:01
 15/16 Paczalos István ***** válasza:
100%
Úgy 6-800 könyvet, rajta van a tableten. Ha nem talűlom azt, amit olvasnék, akkor letöltöm a tabletre az otthoni NAS-ról
2022. jún. 23. 07:07
 16/16 anonim válasza:
100%
Én e-bookot szoktam vinni utazáshoz. Bár rendes könyvből jobban szeretek olvasni, de az e-booknak sok előnye van, rajta van több száz könyv, azt olvasok amit szeretnék és minimális helyet foglal.
2022. jún. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!