Hány könyvet visztek nyaralásra, táborozásra, kirándulásra, ottalvós vendégségbe?
Én sohasem viszek könyvet magammal a nyaraláshoz. Nehezek, és gyorsan olvasóként kellene legalább 2-3 könyv két hétre. És mi van, ha nem tetszik, stb. Inkább a tabletet viszem magammal, amire előzőleg letöltök pár könyvet, igy, ha nincs is netem ott, a letöltött könyveket tudom olvasni. A tablet jó játszani is offline, ha pedig még internet is van, akkor az maga a kánaán.
Persze az egész nem működik, ha biciklitúrára megyünk, akkor se könyv, se tablet, csak a mobiltelefon, az is csak vészhelyzetre.
Kirándulásra semennyit, a természetet élvezem, elvégre ezért mentem, nem olvasok helyette. Ottalvós vendégség szintén, a háziak társaságát élvezem, nappal.
Táborozás, nyaralás több nap, min. 1 hét, egy könyvet. Nagyjából ugyanezen indokból... Itt van idő olvasni is, de nem azért megyek, nyaralás esetén is mászkálunk, felfedezzük a helyet, szigetet (külföldön pl), nem vagyunk az egész nap tengerparton tespedő-fajta... Ők többet tudnak olvasni, nyilván 🙄
Ebook olvasót viszek.
Utálok utazni, mármint magát a repülőterezést/vonatozást/végtelen autózást, szóval nekem akkorra jó. Meg elalvás elött is szeretek olvasni egy kicsit. Sőt, pl. a fürdőkádban is.
7-es, ki nem olvas társaságban? OlvasUNK? Majd azt én tudom. Ráadásul mit jelent az, hogy társaságban? Ha valaki elmegy a saját párjával nyaralni, akkor ne olvasson soha, mert társaság? :D Akkor ebből kiindulva otthon se, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!