Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány könyvet visztek nyaralásr...

Hány könyvet visztek nyaralásra, táborozásra, kirándulásra, ottalvós vendégségbe?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 04:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
En 2 szoktam
2022. jún. 17. 05:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok könyvet E-book-on. Ha vonattal vagy repülővel megyek akkor kevés dolog fér be, ha meg autóval akkor telerakom az autót hazafelé. A hely mindig kevés.
2022. jún. 17. 06:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sohasem viszek könyvet magammal a nyaraláshoz. Nehezek, és gyorsan olvasóként kellene legalább 2-3 könyv két hétre. És mi van, ha nem tetszik, stb. Inkább a tabletet viszem magammal, amire előzőleg letöltök pár könyvet, igy, ha nincs is netem ott, a letöltött könyveket tudom olvasni. A tablet jó játszani is offline, ha pedig még internet is van, akkor az maga a kánaán.

Persze az egész nem működik, ha biciklitúrára megyünk, akkor se könyv, se tablet, csak a mobiltelefon, az is csak vészhelyzetre.

2022. jún. 17. 06:11
 4/16 anonim ***** válasza:
40%

Kirándulásra semennyit, a természetet élvezem, elvégre ezért mentem, nem olvasok helyette. Ottalvós vendégség szintén, a háziak társaságát élvezem, nappal.

Táborozás, nyaralás több nap, min. 1 hét, egy könyvet. Nagyjából ugyanezen indokból... Itt van idő olvasni is, de nem azért megyek, nyaralás esetén is mászkálunk, felfedezzük a helyet, szigetet (külföldön pl), nem vagyunk az egész nap tengerparton tespedő-fajta... Ők többet tudnak olvasni, nyilván 🙄

2022. jún. 17. 06:13
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Ezekre a helyekre nem olvasni megyek.
2022. jún. 17. 07:07
 6/16 harebell ***** válasza:
100%
1-2 + e-book olvasó.
2022. jún. 17. 08:31
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
1 de társaságban nem olvasunk
2022. jún. 17. 14:05
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
A négyessel és az ötössel értek leginkább egyet.
2022. jún. 17. 14:32
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Ebook olvasót viszek.

Utálok utazni, mármint magát a repülőterezést/vonatozást/végtelen autózást, szóval nekem akkorra jó. Meg elalvás elött is szeretek olvasni egy kicsit. Sőt, pl. a fürdőkádban is.

7-es, ki nem olvas társaságban? OlvasUNK? Majd azt én tudom. Ráadásul mit jelent az, hogy társaságban? Ha valaki elmegy a saját párjával nyaralni, akkor ne olvasson soha, mert társaság? :D Akkor ebből kiindulva otthon se, nem?

2022. jún. 17. 16:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell lepontozni, értelmes, a kérdésre illő választ, ezt sose fogom megérteni... 🤣
2022. jún. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!